Чемпіонат СЄХЛ. «Керамін» (Мінськ) — «Сокіл» (Київ). 4:1 і 3:0. Трагедій із цих поразок робити не варто. «Керамін» — лідер чемпіонату, клуб заможний. Має потужних спонсорів. Кияни — ні. Їх підтримують хіба що міська влада і столичні профспілки.
Скажіть, чи є різниця між трьома мільйонами євро і трьомастами тисячами доларів? Звичайно. Пояснюємо: перша цифра — річний бюджет «Кераміна», друга — «Сокола». Мінчани купують гравців, кияни вкомплектовуються лише місцевими вихованцями. А найсильніші, коли в них міцнішають крила, «летять» із рідного дому на багатші «села». По-людськи їх можна зрозуміти.
Як повідомив нашій редакції генеральний менеджер національної збірної України Василь Фадєєв, наша головна команда у другий день листопада розпочне тренувальний збір у столиці. Українські хокеїсти проведуть підготовку до другого етапу турніру «Єврохокей-челенджер», який відбудеться 7—9 листопада в Угорщині. На 5 листопада заплановано товариський поєдинок Україна—Словаччина. Наш суперник — чемпіон світу-2002 і бронзовий призер турніру-2003.
На збір, крім хокеїстів «Сокола», наставник нашої збірної Олександр Сеуканд викликав також групу гравців із російських, білоруських і латвійських клубів: нападників — із воскресенського «Хіміка» Костянтина Касянчука, Олександра Яковенка з мінського «Динамо», воротаря «Лади» (Тольятті) Андрія П’яткевича, представників лієпайського «Металургса» Артема Бондарєва та Юрія Лясковського, Артема Гніденка та Євгена Пастуха з ХК «Рига».