Центральна виборча комісія внесла зміни до складу 85 окружних виборчих комісій (ОВК), утворених відповідно до постанови ЦВК від 14 квітня 2014 року в 19 регіонах України. Відповідне рішення комісія ухвалила, розглянувши подання суб’єктів подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій із виборів Президента України про заміну їх членів.
Крім того, як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, затверджено рішення 23 окружних виборчих комісій із виборів глави держави щодо виконання повноважень членів цих комісій на платній основі.
На завершення засідання комісія внесла деякі зміни до складу територіальних виборчих комісій у чотирьох регіонах України, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованих відповідно до постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року №355 «Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя), районних у місті Севастополі виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів». А також до складу Київської міської та Солом’янської районної в місті Києві виборчих комісій, затверджених постановою ЦВК від 16 квітня 2014 року №292 «Про новий склад Київської міської та склад районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів».
 
Центральна виборча комісія повідомляє про відкриття накопичувального рахунку виборчого фонду кандидата на пост Президента України.
Реквізити накопичувального рахунку:
Отримувач: виборчий фонд Цушка Василя Петровича.
Реєстраційний номер облікової картки платника податку: 2304211633.
Банк отримувача: ПАТ «БАНК ВОСТОК», відділення №18.
Код банку отримувача (МФО): 307123.
Рахунок отримувача: 26409010256828.