На крутосхилих пагорбах, що поблизу села Смолигів Луцького району, працівники держлісгоспів і апарату об’єднання «Волиньліс» на 15 гектарах посадили саджанці сосни і дуба. В акції, присвяченій 50-річчю створення підприємства, взяли участь і журналісти обласних та загальноукраїнських видань.
Нині під борами і дібровами зайнято 32 відсотки території області (1945 року було 17 відсотків). У найближчі п’ять років лісівники мають намір засадити ще три відсотки території області.
«Красива» контрабанда
На митному посту «Ягодин», що на українсько-польському кордоні, затримано вантажівку із 177 657 штуками свіжозрізаних троянд, орхідей, ірисів, гербер, астромерій і 38 декоративними пальмами загальною вартістю 312 963 гривні. Весь цей барвистий вантаж двоє литовських водіїв, які звинувачують у всьому нідерландських партнерів, намагалися незаконно перевезти через державний кордон України на замовлення однієї з московських фірм. За даним фактом Ягодинська митниця направила запити до відповідних служб Нідерландів, Польщі і Росії.
Волинська область.