Катаріна Вітт, дворазова олімпійська чемпіонка з фігурного катання і чотириразова — світу, знайшла себе ще й у шоу-бізнесі. Її вистави на льоду мають незмінний успіх у глядачів. Днями вона оголосила про чергову прем’єру, котра під назвою «Насолоджуйтесь зірками» відбудеться у передріздвяні дні в Лейпцигу, Хемніці, Нюрнбергу та Берліні. Першого січня шоу транслюватиме один з найпопулярніших телеканалів Німеччини — ARD.

Цього разу Катаріна запросила до участі у виставі найвідоміших майстрів льодової арени з багатьох країн світу — олімпійську чемпіонку українку Оксану Баюл, чемпіона світу американця Тодда Ельдредга, дворазового чемпіона Європи словака Йозефа Сабовчика та багатьох інших. У шоу виступлять також нинішні «зірки» фігурного катання. Прикрасить сузір’я сама Катаріна Вітт. Хоча вона й не розповідає про дійство, але запевняє, що на глядачів, як завжди, чекають сюрпризи: блискучі виступи фігуристів у постановці кращих хореографів світу, феєрверк костюмів і музики.

Катаріна Вітт упродовж багатьох років залишається улюбленицею публіки, а також незмінною учасницею багатьох телевізійних програм, позитивною героїнею преси. Останнім часом почали з’являтися повідомлення про те, що вона обійматиме важливу посаду в комітеті з проведення Олімпійських ігор, котрі відбудуться у Лейпцигу 2012 року. Сама Катаріна каже, що не уявляє поки що себе за письмовим столом, а тим паче — «весільним генералом»...

Франкфурт-на-Майні.