Шахи

Чемпіонат Європи. Пловдив (Болгарія). Українські команди показали доволі скромні результати. Чоловіча збірна на чолі з чемпіоном світу ФІДЕ Русланом Пономарьовим фінішувала на п’ятому місці, а жіноча — на шостому.
В останньому турі Пономарьов з колегами здобули перемогу з рахунком 3:1 над шахістами Нідерландів. Однак, на жаль, так і не змогли «дострибнути» до призової третьої позиції. Від неї їх відділяло лише очко. За весь турнір українці здобули п’ять перемог, дві партії завершили внічию, у двох поступилися.
Жіноча команда в дев’ятому турі підписала мирну угоду з румунками — 1:1. Підсумкові показники нашого жіночого колективу: три перемоги, п’ять нічиїх та одна поразка.
Переможцями і призерами стали: в жінок — 1. Вірменія — 14 очок. 2. Угорщина — 14. 3. Росія — 13; у чоловіків — 1. Росія — 17. 2. Ізраїль — 15. 3—4. Грузія, Словенія — по 13.
 Олімпізм
Афіни. Грецька преса публікує відомості досліджень, відповідно до яких населення країни не хвилює наближення Олімпійських ігор 2004 року, котрі відбудуться у столиці Еллади.
Незважаючи на активну рекламну кампанію, лише 0,8 відсотка опитаних вважають, що ігри стануть важливою подією для країни. Попри те, що уряд розглядає проведення олімпіади як пріоритетне питання, населення більше непокоять проблеми безробіття, зростання цін, охорони здоров’я та освіти.
 Бокс
Володимир Кличко в поєдинку за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO вийде на ринг проти американця Ламона Брюстера. Найпевніше, поєдинок з Брюстером відбудеться 20 грудня у США. Підготовку до цього бою Володимир Кличко розпочав разом з відомим тренером Фредді Роачем. Нагадаємо, що цей поєдинок став можливим після того, як діючий чемпіон світу за версією WBO Коррі Сандерс відмовився від свого пояса, перейшовши до версії WBC.
Про Брюстера. На професіональному рингу 30-річний американець провів 31 бій. У 29 здобув перемоги (26 нокаутом). Останній поєдинок у березні 2003 року з невідомим Джоє Ленхартом Ламон завершив нокаутом у третьому раунді. В рейтингах провідних боксерських організацій Ламон Брюстер посідає пристойні місця. Так, у списку кращих за версією WBO він іде на третій позиції, у WBС — на сьомій та у WBA — на десятій.