Прем’єр-міністр України Віктор Янукович переніс свій триденний візит до країн Балтії, під час якого він збирався відвідати Естонію і Латвію. Офіційну причину у прес-службі Кабінету Міністрів України не повідомляють. За інформацією агентства «Інтерфакс-Україна», Віктор Янукович сьогодні побуває на острові Тузла.
Вчора під час зустрічі з Послом Росії в Україні  Віктором Чорномирдіним Прем’єр-міністр наголосив, що українська сторона стурбована метою будівництва дамби та її кінцевої точки. Прем’єр-міністр України заявив про повну підтримку рекомендації Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України і Федеральних Зборів Російської Федерації «до вирішення даної проблеми шляхом переговорного процесу призупинити будівництво дамби». У цьому контексті та відповідно до статті 7 Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією Глава уряду України запропонував Послу Російської Федерації передати Главі уряду РФ пропозицію про зустріч.
За результатами зустрічі домовлено: Посол Російської Федерації інформує керівництво російського уряду про пропозицію Прем’єр-міністра України стосовно зустрічі з Главою уряду РФ та започаткування консультацій з усього комплексу питань, які викликають напруженість в українсько-російських відносинах.