Комітет Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів провів слухання про стан виконання органами виконавчої влади законодавства України стосовно соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Засідання проходило з участю представників уряду, адміністрації Президента, обласних державних адміністрацій, обласних рад та ветеранських організацій.

Комітет Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин провів «круглий стіл» з обговорення законопроектів, що стосуються паспортної реформи. У засіданні взяли участь народні депутати, представники міністерств, центральних органів виконавчої влади та міжнародних організацій. Своїми думками про реформу поділилися голова комітету Геннадій Удовенко та Олександр Перов, начальник департаменту громадянсько-паспортної та еміграційної служби Міністерства внутрішніх справ.
Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування зініціював обговорення учасниками «круглого столу» питання «Закон про вибори Президента України: можливості удосконалення напередодні виборів».