Футбол. Чемпіонат країни. Вища ліга. 12-й тур.
«Динамо» — «Іллічівець». 2:0. 2 700 глядачів. Голи: Леко, 67, Гусєв, 90.
«Борисфен» — «Волинь». 1:0. 1 500. Анненков, 86. На 82-й хвилині з поля вилучено лучанина Панаса (два попередження).
«Зірка» — «Ворскла-Нафтогаз». 0:1. 2 500. Ідахор, 65. На 83-й хвилині з поля вилучено полтавця Омоко (два попередження).
«Карпати» — «Таврія». 1:0. 3 500. Кабанов, 80.
«Металург» Зп — «Чорноморець». 2:2. 3 500. Годін, 32, Целих, 80 — Балабанов, 9, Кирлик, 12. З поля вилучено одесита Білозора (61, два попередження) та запоріжця Вишевича (64, два попередження).
«Дніпро» — «Арсенал». 0:0. 4 500.
«Оболонь» — «Металург» Д. 2:1. 2 500. Міщенко, 33, Мазуренко, 89 — Деметрадзе, 45.
«Шахтар» — «Кривбас». 0:0. 6 000.
Сумні мотиви виступів донецьких клубів на євроарені перекинулися певною мірою і на внутрішній чемпіонат. «Металург» програв у Києві «Оболоні», яка в нинішньому чемпіонаті виступає як ніколи зібрано. А «Шахтар» удома не зміг зламати опір «Кривбасу». Володимир Мунтян знайшов саме ті слова, котрі запали в душі гравців його команди так, що вони вистояли під шаленим тиском віце-чемпіона країни.
До речі, давно вже на матчах «Шахтаря» в Донецьку не збиралося так мало глядачів. Либонь, вболівальники дуже образилися на свого «Шахтаря» за провальні виступи на міжнародній арені.
Не змогли дібрати дніпропетровці ключів до «замка» під назвою «Арсенал» (Київ). Кияни також добре підготувалися і успішно чинили опір активним господарям і цілком заслужено поїхали з Дніпропетровська з очком.
А от на гру «Динамо» цікаво було подивитися насамперед крізь призму його поєдинку в Лізі чемпіонів проти лондонського «Арсеналу». Особливою вишуканістю дії нашого чемпіона не відзначалися. Однак за динамівців заступився наставник ... маріупольців Микола Павлов. Він запитав мене: «Скажи, а як їм налаштуватися на гру з нами, тримаючи в голові зустріч з лондонцями?». Хоча можна було б відповісти Миколі Петровичу черговою фразою про обов’язки професіоналів. Але, хай там що, кияни добре розім’ялися.
— На якість показаної сьогодні гри вплинуло кілька чинників, — сказав Олексій Михайличенко. —По-перше, більшість наших футболістів, котрі брали участь у матчі, тривалий час не мала ігрової практики. Від цього потерпала зіграність. По-друге, ми поступилися суперникові в мотивації, в налаштованості на гострі дії. Особливо це було помітно в першому таймі. Тут і наша чимала провина, бо наші слова не дійшли до гравців. Справді, впливали і думки про матч в Лізі чемпіонів. А сукупність згаданих причин примусила нас зійти на манівці бажаного нами напряму гри. Втім, головне, що здобуто три очки. І з почуттям виконаного обов’язку ми цілком зосередилися на наступному матчі з «Арсеналом»...
Результати матчів у національних чемпіонатах команд — суперників наших клубів у єврокубках: «Арсенал» (Лондон) — «Челсі» (Лондон). 2:1. «Брешіа» — «Інтер» (Мілан). 2:2. Стало відомо, що власники «Інтера» звільнили з посади тренера Ектора Купера. Подейкують, що його замінить колишній наставник «Мілана» Альберто Дзакероні. «Локомотив» (Москва) — «Шинник» (Ярославль). 6:1. «Вартекс» — «Динамо» (Загреб). 0:2.
Першість України. Перша ліга. 13-й тур. ЦСКА —  «Спартак» І-Ф. 0:2. «Закарпаття» — «Полісся». 1:0. «Нафком-Академія» — «Зоря». 4:1. «Миколаїв» — «Спартак» С. 0:1. «Шахтар-2» — «Металіст». 0:1. «Нафтовик» — «Нива». 2:1. «Сталь» — «Карпати-2». 3:1. Лідирують: «Металіст» — 29 очок, «Закарпаття» —25, «Сталь», «Спартак» І-Ф — по 24, «Динамо-2», «Спартак» С — по 20.