Баскетбол
Євроліга ФІБА-Європа. «Азовмаш» (Україна, Маріуполь) — «Тюрк Телеком» (Туреччина, Анкара). 80:56. Наставник чемпіона України Андрій Підковиров основними суперниками свого колективу вважає російський «Унікс» (Казань) та грецький ПАОК (Салоніки). Окрім названих команд, у групі А виступають також: «Аліта» (Литва), «Широки Брег» (Боснія), «Гавр» (Франція), «Остенде» (Бельгія).
Кожний клуб проведе по сім матчів вдома і стільки само в гостях. Чотири найсильніші команди продовжать виступи на другому етапі. Наступний матч «Азовмаш» зіграє 22 жовтня в Салоніках.
 Хокей
Сьогодні розпочинається другий раунд розіграшу Континентального кубка-2003/2004. У першій групі бере участь і київський «Сокіл» — єдиний професіональний клуб України змагатиметься у місті Зволені (Словаччина). Сьогодні кияни зустрінуться з клубом «Юкуріт» (Фінляндія). Завтра вони зіграють із хокеїстами «Зволена» і в неділю — з ХК «Рига».
Ще кілька років тому «Зволен» був потужним колективом, чемпіоном Словаччини. До речі, в його складі раніше виступав оборонець збірної України Олександр Савицький. Узимку нинішнього року у клубі почалися фінансові труднощі. Тому він у попередньому чемпіонаті своєї країни посів другу позицію.
Представник Фінляндії «Юкуріт» постійно виграє турнір першої ліги. А от до вищої ніяк не дотягнеться. Але то не вина цього колективу. З’ясовується, фінську найсильнішу лігу ось уже впродовж трьох сезонів «законсервовано». Її аутсайдери не вилітають, а найсильніший клуб першої ліги не отримує підвищення. Кажуть, що тамтешня федерація вдається до такого кроку, щоб стабілізувати фінансове становище клубів.
Суперник «Сокола» — молода команда з бойовим характером. «Юкуріт» зазвичай застосовує тактику гри від оборони зі швидкими контратаками. Клуб ось уже шість років поспіль очолює один із наставників молодіжної збірної Суомі Рісто Дуффа. У нинішній фінській першості «Юкуріт» виступає не дуже впевнено — лише дві перемоги у восьми поєдинках.
Нарешті добре знайома нам команда ХК «Рига». У нинішньому чемпіонаті СЄХЛ латвійці посідають сьоме місце. Лідерами в цьому колективі вважають українських хокеїстів — Артема Гніденка, Олександра Панченка та Євгена Пастуха.
 Футбол
Відбувся перший розіграш Кубка працівників підприємств та установ, котрі входять до сфери Міністерства палива та енергетики України. На старт вийшли 32 команди. До фінальної частини, що проходила на чудовому стадіоні «Шахтар» у Червонограді на Львівщині, пробилися чотири колективи. Про це нашій газеті повідомив Анатолій ВАКУЛЕНКО, працівник департаменту вугільної промисловості згаданого міністерства.
Варто відзначити хорошу організацію змагань. До речі, матчі обслуговували найавторитетніші арбітри країни. Серед них — Володимир П’яних (Донецьк), Андрій Шандор (Львів), Олександр Журба (Макіївка), Олександр Бриндза (Львів).
У вирішальному поєдинку зустрілися команди ДП «Львіввугілля» та ДП «Ровенькиантрацит». Основний і додатковий час — 0:0. Пенальті влучніше пробили футболісти з Ровеньок — 4:3. Третє місце дісталося команді ДП Дзержинськвугілля», котра перемогла колектив ДП «Артемвугілля» — 2:1.