Товариський матч молодіжних збірних (U-21). Україна—Македонія. 2:0. 11 жовтня. Бориспіль. Стадіон «Колос». Арбітр — Олег Орєхов (Україна). Голи: Голайдо, 45, Мілевський, 87. На 43-й і 77-й хвилинах з поля вилучено македонських гравців Мітрова (два попередження) та воротаря Пандєва (удар суперника головою після зупинки гри).

Наша команда виступала в такому складі: Богуш, Ханас, Русол, Іщенко, Голайдо, Пуканич (Кілікевич, 65), Несін, Чеберячко, Деревльов (Бровкін, 46), Єрмоленко, Степанов (Мілевський, 46).
У Борисполі чудово підготувалися до цієї зустрічі. Стадіон прекрасний, поле відмінне. Тут варто відзначити зусилля директора споруди (він ще й віце-президент ФК «Борисфен») Миколи Костянця.
Шкода, що глядачів зібралося на трибунах якихось кілька сотень. А поєдинок був гострий і напружений. Приємно, що майже повністю оновлена наша «молодіжка» почала виступи з перемоги. Але тут варто сказати, що їй дуже допоміг суперник. Ставні, кремезні македонські футболісти, на жаль, були надто збуджені і знервовані, тож грубо порушували правила. Тому грали в меншості. Спершу вдесятьох, а потім і вдев’ятьох.