Кульова стрільба

Мілан (Італія). Кубок світу. На рахунку українців дві нагороди. Переможницею у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів стала Олена Костевич. Бронзова нагорода в Олени Давидової (стрільба з гвинтівки на 50 метрів з трьох позицій).
 Важка атлетика
Севілья (Іспанія). Чемпіонат Європи серед юніорів. В українській скарбничці п’ять нагород. У вазі до 94 кг у змаганні юніорів «золото» на рахунку Гордійчука, його результат 377,5 (177,5+200) кг. Срібну медаль у категорії до 77 кг здобув Волков. У змаганні дівчат чемпіонкою стала Давидова у вазі до 63 кг. «Cрібло» в категорії до 53 кг на рахунку Троценко та бронзова відзнака в Сулим (вага до 69 кг).
 Самбо
Владивосток (Росія). Чемпіонат світу серед жінок. Збірна України посіла перше командне місце. Останній день змагань подарував нам одну золоту медаль. Її виграла Марина Семеняк (до 80 кг). Ольга Панчук (до 60 кг) стала срібним призером. Вона поступилася лише молдованці Ганні Репід. Відзначимо, що раніше «золото» чемпіонату завоювала наша Марина Прищепа.
 Футзал
Каїр (Єгипет). Національна збірна України стала переможцем міжнародного турніру «Pyramіds Cup’2003». Окрім нашої та команди господарів змагань, грали також збірні Бразилії, Аргентини, Бельгії та Японії.
У груповому турнірі українці перемогли команду Бельгії з рахунком 3:1 і поступилися бразильцям (0:2), фінішувавши на другому місці. Однак уже у півфіналі наші обіграли команду Аргентини — 2:1.
У матчі за перше місце підопічні Геннадія Лисенчука вирвали перемогу у єгиптян — 3:2, котрі у півфіналі взяли гору над бразильцями — 5:4. «Бронза» дісталася Бразилії, яка переграла своїх сусідів аргентинців —3:1.
Збірна України на цьому турнірі виступала не в найсильнішому складі. Адже гравці київського «ІнтерКразу» у ці дні успішно виступали в стартових матчах Кубка УЄФА. Отож наш колектив було створено на базі донецького «Шахтаря». А ще в турнірі в Єгипті не брав участі через травму один із найрезультативніших гравців збірної України Сергій Коридзе.
 Регбі
Київ. Збірна України в напруженому матчі чемпіонату Європи серед команд дивізіону А2 виграла в команди Німеччини — 6:3. Перемога над основним конкурентом у боротьбі за вихід до європейського Кубка Націй дала змогу нашій команді посісти «чисте» перше місце у своїй групі, випереджаючи німців на два очки.
Поєдинок відбувся на столичному стадіоні «Спартак». Перед його початком з великим спортом попрощався багаторічний капітан збірної України Олексій Цибко.
Матч видовищністю не відзначався, найголовнішим був результат. Збірній України залишилося провести матчі проти команд Польщі (вдома), Нідерландів та Швеції (на виїзді). Успішні виступи в цих зустрічах дадуть змогу нашій збірній вийти до елітного дивізіону, де виступатимуть регбісти Чехії, Грузії, Португалії, Іспанії, Румунії та Росії.