Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, Міністерства освіти і науки, Українська асоціація місцевих та регіональних влад оголошують Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт.
Для студентів 1—3 курсів усіх форм навчання завдання не такі вже й важкі. Наприклад, правовий і фактичний статус територіальних громад в Україні. Хто про це не знає? Прав багато, а грошей нема.
Старшокурсники та магістри мають копати глибше. Скажімо, реформа політичної системи і місцеве самоврядування. Або розмежування повноважень органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Тут можна пірнути й не випірнути. Тільки бульки по воді підуть.
У двох номінаціях аж одинадцять пріоритетних напрямів. А премій — море. За 14 сторінок машинописного тексту — 500 грн. Круто. Це — найбільша. Але й за найменшу — 200 грн. — пригостити друзів кавою ще й як можна.
Конкурс приурочено до Дня місцевого самоврядування 7 грудня 2003 року. Останній термін подання робіт — 15 листопада. Роботу та заповнену анкету учасника надсилати за адресою: 01015, м. Київ, вул. Січневого повстання, 32-а, Українська асоціація місцевих та регіональних влад. Конкурсна комісія.
Телефони для довідок: + 38(044) 290-83-46, 290-46-84.
Отож, студенте, поворуши мізками!