Сучасна українська жінка має бути політично грамотною, знати законодавство та вміти відстоювати власні права. Так стверджують організатори школи громадсько-політичного лідерства «ПоДія», що за три роки свого існування вже «підкувала» близько двохсот наших землячок. Викладають у школі та виступають з лекціями відомі політичні та громадські діячі України та зарубіжжя. Серед них: Леонід Кравчук, Валерій Пустовойтенко, Сергій Тігіпко, член парламентського центру Канади Стюард Гуддінгс, екс-заступник міністра оборони Канади Мері Коллінз та багато інших.
— Нині для жінок настав час думати і жити по-новому, — каже керівник школи голова Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об’єднання «Дія» Тетяна Кондратюк. — У політиці, бізнесі, громадській діяльності. Тому програма нового навчального року ще більш насичена та різноманітна. Заняття проходитимуть у формі тренінгів, ділових ігор, семінарів, «круглих столів» з найактуальніших проблем нашого суспільства.
Варто сказати, що серед слухачок школи — представниці усіх регіонів України. Це — депутати селищних, районних та міських рад, помічники депутатів Верховної Ради України, бізнес-леді, керівники громадських організацій...