Велоспорт (шосе). Чемпіонат світу. Гамільтон (Канада). Першу медаль для збірної України здобув юніор Дмитро Грабовський. В індивідуальних перегонах із роздільним стартом (20,8 км ) він фінішував другим.
Футбол. Проведене УЄФА розслідування показало, що греки не намагалися заплатити вірменам за програш матчу Євро-2004 у відбірковій групі 6, повідомляє АР. У заяві з приводу офіційного розслідування цієї справи сказано: «Ми не знайшли нічого протизаконного. Немає жодних свідчень того, що греки намагалися підкупити вірменську федерацію або збірну».
Півоборонець національної збірної України Андрій Воронін повернувся з Києва до Німеччини, до свого клубу «Кельн». Там він продовжить відновлення після травми. Як повідомив прес-службі ФФУ менеджер головної команди країни Олег Тарадай, минулого понеділка на адресу національної федерації надійшов факс від керівництва німецького клубу з інформацією про травму коліна у Вороніна. З цієї причини Андрій не зміг взяти участі в календарній грі своєї команди 4 жовтня. За прогнозом, півоборонець вибув до 15 жовтня.
Воронін побував у таборі національної команди, пройшов медобстеження, поговорив з головним тренером команди Олегом Блохіним. І після цього відбув до Кельна.
Першість країни. 12-й тур. «Спартак» І-Ф — «Система-Борекс». 2:0. «Динамо-2» — «Сталь». 1:0. «Карпати-2» — «Нафтовик». 2:2. «Нива» — «Арсенал». 0:0. «Красилів-Оболонь» — «Шахтар-2». 1:1. «Металіст» —«Миколаїв». 1:0. «Спартак» С — «Нафком-Академія». 3:4. «Зоря» — «Закарпаття». 1:0. «Полісся» — ЦСКА. 0:2. Лідирують: «Металіст» — 26 очок, «Закарпаття» —22, «Сталь», «Спартак» І-Ф — по 21, ЦСКА, Нива — по 19.