Бокс. Коррі Сандерс, котрий 15 листопада мав провести бій з Лаймоном Брюстером за звання чемпіона світу за версією WBO, разом зі своїм промоутером Родні Бергманом приїхав до Москви. Там під час конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) він офіційно звернувся до керівництва цієї організації з вимогою санкціонувати його двобій за об’єднання титулів чемпіонів світу за версіями WBO/WBC у суперважкій вазі проти Леннокса Льюїса.
Керівництво WBO в особі її президента Франциска Валкарселя офіційно попередив Сандерса: якщо він не вийде на ринг 15 листопада, то буде позбавлений титулу чемпіона світу.
— Я ще не отримав офіційної відповіді від Коррі Сандерса стосовно участі або неучасті в захисті титулу, — заявив пан Валкарсель. — Якщо відповідь буде негативна, то офіційним претендентом на бій за вакантний титул чемпіона за версією нашої організації стане Володимир Кличко, котрий зустрінеться з Лаймоном Брюстером.
Сам Володимир Кличко розвиток подій прокоментував так:
— Я багато разів казав, що мене цікавить не сам Коррі Сандерс, а титул чемпіона світу, що належить йому. Звичайно, здорово було б, якби Сандерс у двобої з Брюстером зберіг пояс чемпіона за собою, і я міг би провести з ним матч-реванш. Але якщо Сандерса буде позбавлено титулу, то я проведу двобій із Брюстером.
На запитання, коли Володимир зможе провести свій поєдинок, він відповів: «До кінця цього року я неодмінно вийду на ринг!»