Футбол

Новий головний тренер національної збірної України Олег Блохін після матчу «Чорноморця» з «Дніпром» запросив до команди, яка має зустрітися з Македонією наступної суботи, двох нових футболістів —одеського оборонця Сергія Симоненка та дніпропетровського півоборонця Сергія Назаренка.
Арбітрові — «двійка»
З авторитетних джерел нам стало відомо, що арбітрові матчу «Динамо»—«Шахтар» Василю Мельничуку із Сімферополя та одному з його асистентів  Романові Гамалю з Лужан  інспектор гри житомирець Валерій Стародубов виставив незадовільну оцінку. На жаль, ПФЛ відтепер не оприлюднюватиме оцінок, які виставлятимуть арбітрам після кожного матчу. Дивне рішення та й годі.
Сам Мельничук частково покаявся і визнав свою помилку в епізоді з призначенням та відміною пенальті у ворота «Шахтаря». А причину, на думку Василя Григоровича, слід шукати в царині психології.
Самі результати
Першість країни. Перша ліга. 11-й тур. «Полісся» — «Спартак» І-Ф. 0:3. ЦСКА — «Зоря». 2:0. «Закарпаття» — «Спартак» С. 3:1. «Нафком-Академія» — «Металіст». 0:3. «Миколаїв» — «Красилів-Оболонь». 1:0. «Шахтар-2» — «Нива». 1:1. «Арсенал» — «Карпати-2». 0:1. «Сталь» — «Система-Борекс». 1:0.
Лідирують: «Металіст» — 23 очка, «Закарпаття» — 22, «Сталь» — 21.
Фехтування
Є перша медаль
Гавана (Куба). Чемпіонат світу. Після розіграшу двох комплектів нагород українці відкрили рахунок завойованим медалям. У шпажистів «срібло» здобув харків’янин Максим Хворост. У фіналі він поступився французові Фабрісу Жанетту — 13:15.
В. Б.