Днями фанати сучасної музики окупували Палац спорту, де, судячи з активної реклами, мали виступати круті хлопці з російських груп «Бі-2» та «Сплін».

Ось воно. Почалося. Комедія з елементами садизму в чотирьох діях.
Дія перша. «Нарешті». Всіх, хто люб’язно показав концертні квиточки, на вході ретельно обшукували на предмет горілки та холодної зброї. Коли у залі нудився в очікуванні нічогенький натовп, на сцені з’явився габаритний чолов’яга і наказав негайно покинути приміщення, щоб відрегулювати звук роcійським рок-дівам.
Дія друга. «Нарешті — 2». Після того, як глядачі пройшли бадьорий пресинг перед зачиненими дверима, за якими ось-ось мала закінчитися репетиція, їм дозволили зайняти вакантні місця (втретє пройшовши перевірку вже пожмаканих квитків). Раптом з’явився той самий дядько з криком «усі геть, інакше концерту не буде». Акт викидання публіки за двері не обійшовся без міліції. Оце так відпочинок за власні грошенята!
Дія третя. «Бі-2». Запізнившись на добрячу годину, на сцені таки з’явився гурт у повному складі та бойовій готовності. Співаки намагалися задобрити травмовану морально й фізично публіку свіженькими піснями, але архівні композиції так і не вдалося переплюнути.
Дія четверта. «А де ж «Сплін»?» Останньої миті у соліста цієї групи стався серцевий напад, тому Сашу Васильєва і компанію замінили санкт-петербурзькі друзі «Танці Мінус», котрі негайно примчали на допомогу з холодного Пітера.