Цими вихідними гуляли і в Кам’янці-Подільському на Хмельниччині. Уже п’ятий рік поспіль подолянам влаштовує «Козацькі забави» турфірма «Гамалія».

Молодь була в захопленні від концертів, конкурсів та виставок. А дорослі мали іншу підставу для радості. Їх потішила «забава», яку запропонував заслужений працівник сфери послуг України, генеральний директор ВАТ «Кам’янець-Подільськтеплокомуненерго» Валерій Гордійчук. На теплоелектроцентралі урочисто запустили вже третій турбогенератор. Отож місто впевнено позбувається залежності від Хмельницького «Обленерго», яке продає електрику по 28 копійок за кіловат. Своя втричі дешевша.

На подію завітали перший заступник Державного комітету комунального господарства Володимир Альохін та керівники області. Привітав із перемогою керівника «Теплоенерго» Валерія Гордійчука і наш корпункт. Генеральний, крім розв’язання виробничих проблем, знаходить кошти для передплати «Голосу України» інвалідам та малозабезпеченим. Цього року за його допомоги такі громадяни отримають 250 примірників.