Футбол. Перший кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи серед юнаків (U-19). Третій тур. 4 жовтня.
Бориспіль. Стадіон «Колос». Вірменія—Боснія. 4:1. Київ. НСК «Олімпійський». Франція—Україна. 1:2. Бріан, 44 — Алієв, 50, з пенальті, 64.
Переможці грали в такому складі: Прохоров, Яценко, Рожок, Прошин, Алієв, Ситник, Котенко (Башлай, 90+3), Пучков, Ярмаш, Воробей, Самборський.
Вірменія — 7 очок, Україна — 6, Франція — 4, Боснія — 0.
Англійський арбітр, хоч із французьким прізвищем, Метью-Девід Месьє виявився на висоті. Британець не реагував на жодні вияви емоцій. Порушили умовні господарі поля правила в момент, коли Алієв виконував пенальті, змусив перебити. Хоча перший удар воротар Тебо парирував, і французи, звісно, гаряче протестували. Та в кожному епізоді арбітр виявляв принциповість, професіоналізм, об’єктивність.
Нагадаємо, що підопічних Павла Яковенка задовольняла тільки перемога. Лише вона виводила нашу збірну до наступного етапу. І українські юнаки виконали завдання з честю, переграли у важкому двобої дуже сильного суперника, виявивши неабияку волю. Нам залишається тільки щиро подякувати юнацькій збірній України за такий чудовий подарунок!