Уже майже рік, як успішно діє юридична клініка, створена редакцією газети «Голос України» спільно з юридичним факультетом Київського національного економічного університету.
Головне завдання юридичної клініки — надання безплатної правової допомоги передплатникам газети «Голос України» та пенсіонерам, ветеранам, інвалідам, іншим малозабезпеченим верствам населення. У клініці студенти юридичного факультету проконсультують вас із цивільного, трудового, сімейного та інших галузей права, підготують позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, роз’яснять права позивачів та відповідачів у суді, допоможуть скласти клопотання і скарги до органів державної влади й місцевого самоврядування.
Для отримання допомоги потрібно завітати до редакції (Київ, вул. Нестерова, 4, кім. 113) у понеділок, середу та п’ятницю з 10-ї до 13-ї години або написати листа з позначкою «юридична клініка». Надаватимуть консультації за наявності у передплатників квитанції, в інших громадян — посвідчення пенсіонера, ветерана, інваліда тощо, а також документів з вашої справи.
Сьогодні ми починаємо друкувати консультації за вашими запитаннями. Підготували їх консультанти юридичної клініки.