Фракція Народно-демократичної партії підписала протокол про наміри об’єднатися з депутатською групою «Демократичні ініціативи». Як повідомили в прес-службі «Демініціатив», цей документ підписали лідери НДП Валерій Пустовойтенко та «Демініціатив» Степан Гавриш. Об’єднана фракція називатиметься «Народно-демократична партія — Демократичні ініціативи». До прийняття відповідного положення про нову фракцію в ній співголовуватимуть В. Пустовойтенко та С. Гавриш. Це попередня домовленість і нині розробляються статутні документи.
У прес-службі фракції НДП повідомили, що фракція народних демократів прийняла рішення про надання згоди на об’єднання з «Демініціативами» з метою «прискорення політичної структуризації парламенту, забезпечення його стабільної роботи».
Згідно з підписаними документами, загальними зборами фракції буде затверджено положення про фракцію та обрано керівний орган (раду), співголів і уповноважених представників фракції «НДП — Демократичні ініціативи». Після обговорення прийнятих рішень у регіонах, партійних осередках НДП та систематизації пропозицій народних депутатів України—членів фракції буде вироблено та затверджено концепцію її дій до 2006 року та план заходів на 2004 рік.
Вл. інф.