Футбол. Ліга чемпіонів. Групові турніри. 2-й тур. 1 жовтня.
Група Е. «Панатінаїкос» (Греція) — «Рейнджерс» (Шотландія). 1:1. «Штутгарт» (Німеччина) — «Манчестер Юнайтед». 2:1. «Рейнджерс» — 4 очки, «Манчестер Юнайтед», «Штутгарт» — по 3, «Панатінаїкос» — 1.
Група F. «Порту» (Португалія) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 1:3. «Марсель» (Франція) — «Партизан» (Сербія). 3:0. «Реал» — 6, «Марсель» — 3, «Порту», «Партизан» — по 1.
Група G. «Лаціо» (Італія) — «Спарта» (Чехія). 2:2. «Челсі» (Англія) — «Бешикташ» (Туреччина). 0:2. «Лаціо» — 4, «Бешикташ», «Челсі» — по 3, «Спарта» — 1.
Група H. «Сельта» (Іспанія) — «Мілан» (Італія). 0:0. «Аякс» (Нідерланди) — «Брюгге» (Бельгія). 2:0. «Мілан» — 4, «Аякс» — 3, «Сельта» — 2, «Брюгге» —1.
Результати матчів цього ігрового дня показали, що англійські клуби «Манчестер Юнайтед» та «Челсі» вочевидь недооцінили своїх суперників, за що й поплатилися поразками.
«МЮ», котрий почав груповий етап з розгрому «Панатінаїкоса» — 5:0, цього разу поступився у гостях «Штутгарту». Після нульового першого тайму вже протягом трьох хвилин після перерви відзначилися гравці команди господарів Імре Собич і Кевін Кураньї. Точно пробитий пенальті у виконанні Рууда ван Ністелроя подарував манчестерцям надію на порятунок, та й тільки. Штутгартці, навпаки, могли відплатити британцям тією ж монетою, але Тім Говард узяв одинадцятиметровий удар Фернанду Мейри.
Шотландському «Рейнджерсу» не вистачило лише двох хвилин, щоб стати першою командою, яка перемогла «Панатінаїкос» у Лізі чемпіонів на «Апостолос Ніколаїдіс». Емерсон відкрив рахунок, а у греків у другому таймі було вилучено Гумаса. Однак на 88-й хвилині Пантеліс Константинідіс урятував господарів від поразки.
«Челсі» вдома визнав перевагу «Бешикташа», який грав удесятьох, — англійці пропустили два голи без відповіді. У першому таймі за три хвилини ворота Карло Кудичіні двічі вразив Серген Ялчин. Форвард турків Ільхан Мансіз на 50-й хвилині одержав друге попередження, проте й у більшості «Челсі» нічого не зміг зробити з обороною гостей.
Несподіваний результат зафіксовано і в групі G, де «Лаціо» на своєму полі дозволив «Спарті» забити два м’ячі. Роберто Манчіні має бути вдячний Сімоне Індзагі, котрий відквитав обидва голи Лібора Сьонко і Карела Поборськи.
Зустріч з «Порту» мадридський «Реал» почав за упокій, зате закінчив за здравіє. Коштінья ударом головою вивів португальців уперед, але потім Іван Ельгера, Сантьяго Соларі та Зінедін Зідан забили по голу і принесли Мадриду заслужену перемогу.
У групі F попереду «Реал» з двома перемогами. На два очки відстає «Олімпік» з Марселя, котрий з рахунком 3:0 удома розібрався з «Партизаном». Усі три голи у другому таймі записав на свій рахунок уродженець Кот-д’Івуару Дідьє Дрогба, а до перерви червону картку перед собою побачив гравець гостей Андрія Делібашич.
У групі H «Аякс» вийшов переможцем із сусідського дербі з «Брюгге». Успіх голландцям приніс Веслі Сонк, що зробив дубль, — 2:0. Діючий чемпіон Європи «Мілан» продовжив ряд несподіваних результатів — зустріч із «Сельтою» в Іспанії завершилася нульовою нічиєю. Хоча це не завадило підопічним Карло Анчелотті залишитися на першому місці. Тихіше їдеш — далі будеш...