Вчора у присутності високопоставлених гостей та журналістів було відкрито реконструйовану дитячо-юнацьку футбольну школу імені Валерія Лобановського. Символічну стрічку на дверях бази розрізали Президент України Леонід Кучма і президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.
Реконструйований комплекс по праву можна вважати гордістю ФК «Динамо» (Київ). Керівництво клубу вже багато років піклується про юне покоління динамівців, і суперсучасна ДЮФШ, що дала світові чимало видатних футболістів (Мунтян, Блохін, Шевченко, Михайличенко...), стане черговим кроком у розвитку дитячого футболу не тільки в Києві.
Не таїна, що з багатьох регіонів нашої країни батьки привозять своїх дітей на перегляд до «Динамо». Тепер для них створено всі умови для проживання і тренувань у клубі. База оснащена комп’ютерними класами, зручними номерами для юних футболістів, тренажерним залом, басейном. У розпорядженні юних динамівців три поля — штучне, гареве і трав’яне.
На церемонії відкриття були присутні київський міський голова Олександр Омельченко, президент ФФУ Григорій Суркіс, головний тренер збірної України Олег Блохін, представники «Динамо» різних поколінь — Євген Рудаков, Андрій Баль, Віталій Хмельницький, Михайло Коман, Андрій Біба, Йожеф Сабо, Володимир Безсонов, Олександр Леонідов, Анатолій Шепель.