Художня гімнастика 

Будапешт (Угорщина). Чудово виступила на чемпіонаті світу киянка Ганна Безсонова. До золотої та срібної медалей, завойованих першого дня, вона додала ще одне «золото» і два «срібла». Ще раз першою Ганна стала у вправах з булавами, другою — у вправах зі стрічкою та в багатоборстві.
 Самбо 
Київ. У прес-центрі столичного Палацу спорту відбулася зустріч з президентом Федерації самбо України Олександром Наухатьком та українськими спортсменами — переможцями і призерами молодіжного чемпіонату світу. Ці змагання відбувалися в Уральську (Казахстан). Там змагалися 307 атлетів з 18 країн.
Команда України виступила відмінно, здобула шість золотих, п’ять срібних та п’ятнадцять бронзових нагород. У юніорів та юніорок чемпіонами стали: Дмитро Бабійчук (Хмельницька область/Київ) — 68 кг, Олександр Титаренко (Київ/Донецька) — 100 кг, Тамара Карапетян (Вінниця) — 48 кг, Аліна Бойкова (Чернігівська область) — 60 кг, Марія Семенюк (Івано-Франківськ/Тернопіль) — 80 кг; у дівчат — Анна Горбоконь (Київ) — +75 кг.
Вітрильний спорт 
Чемпіонат світу. Іспанія. Українцям дісталася лише бронзова нагорода. Її здобули у класі «49er» Родіон Лука та Георгій Леончук. Чемпіони світу 2001 року, олімпійські чемпіони Атланти Євген Браславець та Ігор Матвієнко посіли шосте місце у класі 470, а разом з ним ліцензію на право виступати в Афінах-2004.
Після народження дитини у великий спорт повернулася знаменита Руслана Таран. Досвідчена яхтсменка поміняла клас яхти. Але майстерність, як кажуть, не загубиш. У класі «Інглінг» Таран разом з Ганною Калініною та Світланою Матевушевою (ця 22-річна спортсменка раніше виступала за Росію, але змінила громадянство на українське) посіла 18-те місце. «Інглінг» — клас, що вперше буде представлено на Олімпіаді в Афінах.
 Теніс 
Відбулося жеребкування розіграшу Кубка Девіса в сезоні 2004 року у другій лізі Євро-Африканської групи. До неї входять збірні Італії, Норвегії, Данії, Югославії, Португалії, Словенії, Болгарії, Ірландії, Польщі, Тунісу, Єгипту, Угорщини, Алжиру, Латвії, Грузії та України. Нашим тенісистам доведеться вирушити до Норвегії і 9—11 квітня зіграти з тамтешньою командою.
До її складу можуть увійти Хельге Колл-Фрайфорд, Ян-Фроде Андерсен, Томас Хог, Стьян Боретті, Фредерік Аарум та Ерлінг Твейт. У скандинавів у запасі є випробувана «зброя» — ветеран Кеннет Карлсен. Але це ще не факт, що він вийде проти української команди, котру очолює тренер-капітан Андрій Рибалко. Адже подейкують, що в наступному сезоні Карлсен виступати начебто не збирався.
Фахівці стверджують, що збірна Норвегії — суперник не слабкий, але здолати його українцям цілком до снаги. Раніше ці суперники вже зустрічалися в Києві 1996 року. І тоді наші виграли — 4:1. За нашу команду виступали Андрій Медведєв, Дмитро Поляков, Андрій Рибалко.
— Налаштовуємося на перемогу, — сказав кореспондентові «Голосу України» президент ФТУ Герман Беньямінов. — Сподіваємося на хорошу гру Ореста Терещука і Сергія Ярошенка. На третій і четвертий номери претендуватиме група перспективної молоді — Сергій Стаховський, Сергій Бубка (син видатного легкоатлета) та інші. Залежно від результату черговим суперником буде збірна Ірландії або Угорщини. Його прийматимемо в липні в Україні.