Щиро вітаю вчених, конструкторів, інженерів та робітників з професійним святом — Днем машинобудівника.
Машинобудівний комплекс України — не тільки потужний фундамент її економіки, а й база розробки і застосування новітніх технологій, могутній рушій науково-технічного прогресу. Завдяки вашій самовідданій праці, професіоналізму наша держава утверджується як країна величезних технічних можливостей. Упродовж багатьох років ми займаємо гідні позиції у проектуванні і виробництві авіакосмічної техніки, суднобудуванні, верстатобудуванні, енергетичному і транспортному машинобудуванні.
Розвитку машинобудівного комплексу, безперечно, сприяє створення сучасної нормативно-правової бази, освоєння підприємствами ринкових механізмів. Спільними зусиллями органів влади і трудових колективів за останні роки вдалося забезпечити стале збільшення обсягів виробництва, розширити спектр конкурентоспроможної високотехнологічної продукції з українською маркою.
Дозвольте, шановні машинобудівники, побажати вам міцного здоров’я, задоволення від власної майстерності і результатів праці. А ще — людського щастя, достатку, нових виробничих здобутків для власного добробуту і блага Української держави.