В одному з найбільших і найстаріших сіл Буковини — Тарасівцях — введено в експлуатацію нову телефонну станцію на 600 номерів. А поштове відділення справило новосілля у гарній двоповерховій споруді. Тут створено всі умови для швидкого і якісного обслуговування відвідувачів. Обсяг роботи у зв’язківців великий, в селі мешкають 1460 пенсіонерів. Кожному з них листоноші доставляють пенсію, а передплатникам — майже дві тисячі газет і журналів, у тому числі 100 примірників «Голосу України». Для листонош, які обслуговують віддалені дільниці, придбано велосипеди.
— Новоселицький район, — каже генеральний директор Чернівецької дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослав Цюпак, — один із кращих сільських районів Буковини з надання якісних поштових послуг населенню. У цьому чимала заслуга начальника районного відділення зв’язку Любові Герасимчук, яка турботливо і вимогливо ставиться до підлеглих.
Завдяки зусиллям зв’язківців, за підтримки органів виконавчої влади і місцевого самоврядування цього року нові приміщення відділень зв’язку відкрито також у Глибоцькому районі й у Чернівцях.
 
Чернівецька область.