Футбол. Як повідомляли окремі видання, днями український оборонець англійського «Вулвергемптона» Олег Лужний заявив, що не виступатиме більше за національну збірну України. Пояснюючи такий крок бажанням дати дорогу молодим. «Мені вже 35, і після того, як наша команда втратила шанс пробитися на найближчий чемпіонат Європи, виступати за збірну немає рації», — сказав пан Лужний.
І от стало відомо, що він змінить своє рішення. «Свою заяву про припинення виступів за національну команду її ветеран зробив ще до того, як виконком ФФУ призначив мене головним тренером, — сказав кореспондентові «Голосу України» Олег Блохін. — Коли я очолив команду, одразу зателефонував Лужному в Англію, і, здається, мені вдалося його умовити не йти зі збірної. Гадаю, в найближчих матчах можемо на нього розраховувати».
Приступаючи до виконання обов’язків, Олег Блохін заявив, що насамперед високо цінує патріотів. І їм віддаватиме перевагу в команді. Скажіть, а де ви знайдете більшого патріота України серед футболістів-збірників, ніж Олег Лужний?.. Та й гравець він і сьогодні — не з останніх.
 Поділили очки
Хокей. Чемпіонат СЄХЛ. «Сокіл» (Київ) — «Німан» (Гродно). 2:3 і 5:3.