Переповнені маршрутки мчали до Експоцентру, де проходило шоу «Снігова лавина» від Nokіa.
Охочих подивитися на стометровий трамплін зі справжнього снігу (і це серед бабиного літа!) назбиралося багато. Організатори обіцяли, що ніхто не нудьгуватиме, от і вирішили «для нагнітання апетиту» спочатку подати сучасну музичку двох гуртів, які виявилися і справді співучими (а може, «фанера» була непогана). Після Руслани з її дикими танцями жодна душа вже не відчувала своє тіло скутим — гоцали, рухалися та кричали, як первісні істоти. Тільки от сніг від такої енергії почав танути на очах. Під ногами утворилися калюжі. А 30 спортсменів-сноубордистів із семи країн світу в повній бойовій готовності стояли на верхівці стометрівки з дошками-ковзанками і, нервуючи, чекали, коли зможуть показати «клас». Шоу опинилося під загрозою. Снігову трасу намагалися врятувати лопатами, руками і відрами. Дарма...
А от концерт, можна сказати, врятували активісти в особі Сергія Михалка та гурту «Ляпис Трубецкой». Кожен старий хіт «Ляписа» викликав шквал захвату, чого не можна було сказати про нові пісні.
Закінчився вечір кольоровим дощем салюту і довгими мандрами до найближчої станції метро. Шкода тільки, що снігове шоу не вдалося. І навіщо було його організовувати в теплінь, коли зима на носі!