Бокс. У рейтингах провідних організацій серед професіоналів за версіями ІBF, WBA та WBC значаться п`ятеро представників України. Однак лише Віталій Кличко входить до еліти. Незважаючи на свою поразку від Льюїса, він єдиний серед українців присутній у топдесятках згаданих рейтингів. За версією WBC Віталій — на другому місці, у WBA — на шостому, а в ІBF — на восьмому.
Володимир Кличко після програшу Коррі Сандерсу істотно поступився позиціями і замикає перші десятки за версіями WBA та ІBF, а в рейтингу WBC Володимир лише тринадцятий. Як бачимо, виграш у таких суперників, як Фабіо Молі, залишив незадоволеними не тільки глядачів, а й не справив жодного враження на укладачів рейтингу.
На межі вильоту з еліти «профі» рейтингів у важкій вазі — багаторазовий чемпіон Європи Олександр Гуров із Маріуполя, котрий давненько не виходив на ринг. За рейтингами WBA та ІBF українець посідає дев’яту позицію, а у WBC завершує чільну п’ятнадцятку. У Сашка й самого засвербіли руки без діла. Він збирався найближчої суботи поборотися за п’ятий для себе європейський пояс з італійцем П’єтро Ауріно. Але той травмував руку. Тому справу відкладено...
Окрім наших земляків, «зубрів» професіонального боксу, знайшли собі місце під «сонцем» ще двоє українців. Андрій Котельник (перша напівсередня вага) в рейтингу WBA — дванадцятий. Сергій Дзиндзирук (перша середня вага) за рейтингом WBC — тринадцятий.