На ринку з’явилося нове всеукраїнське видання — дитячий журнал «Вулик». Завдання його — створити навколо дитини атмосферу гармонійного розвитку, не ідеалізовану, штучну, а таку, що допоможе в майбутньому вільно почуватися у світі дорослих. Головний герой — Бджілка — жвава, весела, розкута, кмітлива, активна. Така, якою має бути і дитина.

Їй цікаво навчатись, адже робить це граючись (така основна ідея «Вулика»). Журнал спрямований на формування свідомості дитини та сприяє її соціалізації, самовизначенню в навколишньому середовищі.

Кожен номер «Вулика» тематично окреслений, крім того, його матеріали пов’язані між собою відповідними рубриками впродовж року. Сторінки «Криниця легенд», «Школа ввічливості», «Лісові цікавинки» та «Комашині історії», скажімо, пропонують історичні оповіді, наукові факти, казки, загадки та багато іншого в доступній для дитини формі.

«Логічні розваги» та «Математична галявина» містять цікаві завдання, які спрямовані на розвиток логічного мислення, спостережливості, кмітливості та уважності.

«Академія магії», «Лабораторія відкриттів» сприяють розвитку фантазії та винахідливості, розкривають незвичайне у звичайних речах та явищах.

«Піч-чарівниця», «Лісове дзеркало» і «Галерея іграшок» вказують шляхи втілення власних мрій та задумок. «Лист до «Вулика» і «Мовленнєва сторінка» присвячені розвитку грамотності й культури листування, поліпшують настрій, адже Бджілка власноруч відписує кожній дитині, яка  надіслала листа до «Вулика».

Крім того, серед 36 сторінок цікавого і корисного в кожному номері обов’язково є велика настільна гра — справжня радість для дітей!

На зворотному боці гри, до речі, можна знайти плакати, які є унаочненим втіленням методичних розробок для виховання і навчання дошкільнят і школяриків.

Кіоски, поштові відділення і власна поштова скринька (за умови передплати) — ось де можна знайти «Вулик».