Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий раунд. 1-й тур. 16 вересня.

Група Е. «Рейнджерс» (Шотландія) — «Штутгарт» (Німеччина). 2:1. «Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Панатінаїкос» (Греція). 5:0.
Група F. «Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Марсель» (Франція). 4:2. «Партизан» (Сербія) — «Порту» (Португалія). 1:1.
Група G. «Спарта» (Чехія) — «Челсі» (Англія). 0:1. «Бешикташ» (Туреччина) — «Лаціо» (Італія). 0:2.
Група Н. «Мілан» (Італія) — «Аякс» (Нідерланди). 1:0. «Брюгге» (Бельгія) — «Сельта» (Іспанія). 1:1.
Уже на старті сталося кілька цікавих подій. Збірна світу під патронатом іспанського королівського двора зустріла гідний опір з боку марсельців. Уродженцю Марселя, а нині мадридцеві Зінедіну Зідану дуже кортіло забити м’яча. Однак він спромігся лише на результативну передачу. Справу за нього зробили бразильці Роберто Карлос, двічі Роналдо та португалець Фігу з пенальті.
Манчестерці зі смаком позбиткувалися над «Панатінаїкосом» — командою амбітною, котра вміє наїжачитися, коли треба. Але цього разу без варіантів — пропустили п’ять «сухих» м’ячів.
Вагомий внесок у чергову перемогу міланців зробив Андрій Шевченко. Він провів на полі всі 90 хвилин, був дуже активний, небезпечний і корисний. Саме після його гарматного пострілу воротар суперника не втримав м’яча. І Філіппо Індзагі довершив справу.
Пригадується торішній матч київських динамівців у Стамбулі проти «Бешикташа». Стадіон, справді, нагадував справжнісіньке пекло. Але така атмосфера не злякала нащадків Данте — футболістів з Рима, котрі позавчора на знаменитій арені, що на березі Босфора, здобули переконливу перемогу над «чорними орлами». До речі, для «Лаціо» перемагати «Бешикташ» на його полі стало традицією. Торік римляни зробили це в 1/4 фіналу розіграшу Кубка УЄФА — 2:1.