Її вручено у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення директорові телерадіопрограм Верховної Ради Миколі Орловському, який сказав журналістам:
— Ліцензія чинна протягом 10 років. Відтепер парламентське телебачення матиме 14 годин ефірного мовлення на супутникових і кабельних каналах.
Нині завершується організаційний період. Обладнано нову апаратну для прямої трансляції пленарних засідань ВР. У сесійній залі встановлено сім відеокамер дистанційного управління.
Велику надію парламентські тележурналісти покладають на завершення адміністративної будівлі по вул. Садовій, 3, де вже виконують опоряджувальні роботи. Там працюватимуть дві стаціонарні телестудії Верховної Ради.
— Телеглядачі, — каже Микола Орловський, — вже оцінили такі програми, як «Парламентський вісник», «Парламент», «Парламентський день», плідну співпрацю з Національним радіо та радіо «Ера». Коли запрацюють телестудії ВР, нарікань на інформаційний «парламентський голод» не буде, зможуть проявити себе і високопрофесійні журналісти.