Збірній Греції з футболу, котра лідирує у шостій відбірковій групі, для прямого виходу на Євро-2004 потрібно отримати дві перемоги у завершальних матчах. Над аутсайдерами відбіркового турніру — командами Вірменії та Північної Ірландії. Уже сьогодні грецька збірна проведе поєдинок у Вірменії, і наставник команди з Еллади німець Отто Рехагель налаштовує свою команду, нагадуючи про унікальну можливість піднятися на новий рівень.
— Грецький футбол має чудовий шанс потрапити до групи виборювачів нагород європейського чемпіонату. Тому мусимо використати його і виграти у вірменів. Дуже важливо не втрачати концентрації. Для моїх підопічних однаково характерні і знервованість, і схвильованість, бо ми просунулися досить далеко. Однак я сподіваюся, що холоднокровність їм не зрадить, — зазначив пан Рехагель.
Не завадить і збірній України сьогодні в Донецьку виступити так проти команди Північної Ірландії, щоб з добрим настроєм вирушити на завершальний поєдинок відбіркового циклу до Іспанії. До речі, в іспанців сьогодні — вихідний. Але часу дарма вони не гаятимуть і проведуть товариську зустріч зі збірною Португалії.
Лише результати
Першість України з футболу. Перша ліга. 7-й тур. «Спартак» С — «Спартак» І-Ф. 1:1. «Зоря» — «Металіст». 1:1. «Полісся» — «Красилів-Оболонь». 0:0. ЦСКА — «Нива». 2:0. «Закарпаття» — «Карпати-2». 1:0. «Миколаїв» — «Система-Борекс». 0:0. «Шахтар-2» — «Сталь». 2:1. «Арсенал» — «Нафтовик». 2:2. Матч «Нафком-Академія» — «Динамо-2» перенесено.
Лідирують: «Металіст» — 16, «Закарпаття» — 15, «Динамо-2», «Сталь» — по 13, «Нафтовик», «Спартак» С — по 12, «Арсенал» — 11.