Баскетбол. Наставник чоловічої збірної України Геннадій Защук назвав прізвища баскетболістів, котрі вирушили до Швеції на чемпіонат Європи. Почнеться турнір завтра. Дива не сталося, гравці НБА Медведенко і Потапенко так і не з’явилися в таборі збірної.
Хтось дотепно пожартуав, мовляв, хлопцям більше до душі «зелень», аніж синьо-жовтий колір. Та Бог із ними, цими «патріотами». І без них життя триватиме. Напередодні вильоту української команди до Скандинавії відповідальний працівник ФБУ Борис Сосновський розповів, що перед збірною стоїть лише одне завдання — виступити якомога краще. Досить-таки розпливчасте формулювання. Скажімо, від наших сусідів, баскетболістів Росії, їхнє начальство конкретно вимагає здобути путівку на Олімпіаду до Греції.
Нагадаємо, що Україна виступає в групі D разом із командами Греції, Туреччини та Хорватії. Завтра українці грають із турками. Хто може взяти участь у цьому й наступних поєдинках? Усе знайомі обличчя: Ботичев Андрій, Хряпа Микола, Хижняк Григорій, Скутельник Олександр, Москаленко Сергій, Лебедєв Андрій, Євстратенко В’ячеслав, Лохманчук Олександр, Дроздов Артур, Окунський Олександр, Раєвський Сергій, Балашов Станіслав.