Теніс. Знаменитий хорватський майстер ракетки Горан Іванишевич збирається невдовзі оголосити про завершення своєї спортивної кар’єри. Про це сказав агент тенісиста Джерард Цобаньян, котрий перебуває тепер у Нью-Йорку на Відкритому чемпіонаті США.
Іванишевич, якому незабаром виповниться 32 роки, повернувся на корт у лютому цього року після операції на лівому плечі. Однак після трьох зіграних турнірів хорват знову потрапив до шпиталю з травмою ліктя. Цобаньян каже, що Іванишевич не бажає ще раз «лягати під ніж» і, найімовірніше, сховає ракетку в чохол.
Горан не виграв жодного матчу за період короткого повернення, і був блідою тінню того себе, який вигравав Уїмблдон 2001 року і виходив до фіналу цього турниру 1992, 1994 і 1998 років. За 15-річну кар’єру Горан Іванишевич виграв 22 турніри. А в липні 1994 року посідав другий рядок у рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів.
Варто відзначити, що новина про наміри Іванишевича поширилася одразу після того, як «пішли на пенсію» видатні американці Піт Сампрас і Майкл Чанг.
Сторінку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.