Учора, 3 вересня, заступник Голови Верховної Ради України Олександр Зінченко під час перебування у Вінниці, голова облдержадміністрації Віктор Коцемір, голова облради Юрій Іванов та міський голова Олександр Домбровський взяли участь у закладенні символічної капсули у фундамент житлового будинку, що покладе початок забудові нового мікрорайону міста — Поділля. Протягом п’яти років тут плановано збудувати три тисячі квартир. Зводитимуть житло спільно з холдинговою компанією «Київміськбуд», угоду з якою уклала міська влада.

Президент холдингу Герой України Володимир Поляченко, що був присутній на торжестві, зауважив, що запропонована схема співпраці з регіонами дасть можливість не тільки пожвавити житлове будівництво у великих і малих містах держави. Що дуже важливо, новоселам пропонуватимуть нову якість житла: будинки зводитимуть тієї самої серії, що й у столиці. А що виростатимуть новобудови із залученням коштів населення, то це яскравий приклад підвищення добробуту людей.
Про роль і участь молодих спеціалістів у непростій справі забудови наших міст ішлося під час зустрічі столичних гостей — О. Зінченка й О. Омельченка, а також міського голови Вінниці О. Домбровського зі студентами інженерно-будівельного факультету місцевого Національного технічного університету. Під час перебування у Вінниці заступник Голови ВР О. Зінченко провів прес-конференцію для журналістів.
 
Вінниця.