У Мюнхені відбувся поєдинок за звання інтерконтинентального чемпіона у суперважкій категорії за версією WBA між українцем Володимиром Кличком та аргентинцем Фабіо Молі. Трохи більш ніж півтори хвилини протримався південноамериканець і після потужного бокового удару лівою нашого Володимира, наче лантух, упав на ринг. Отже, боксу ми так і не побачили.
Великий жартівник отой промоутер братів Кличків, німець Клаус Пітер Коль. Не перестаєш дивуватися, як йому вдається знаходити таких орлів, а точніше «котів у мішку» для наших боксерів. Користі від таких зустрічей, либонь, жодної. Хіба що, можливо, мюнхенська перемога певною мірою сприятиме психологічному відновленню Кличка-молодшого.
І про головне. Поєдинок затримався майже на півтори години. І весь цей час популярний в Україні телеканал просто-таки катував своїх глядачів, демонструючи рекламу і фрагменти побиття Володимира Кличка навесні в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBO Каррі Сандерсом із ПАР. Досить оригінальне заповнення дорогоцінного ефірного часу. Чи не так?..