Кубок УЄФА. Відбірковий раунд. «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ) — «Вадуц» (Ліхтенштейн). 1:0. Гол: Рикун, 75. На 79-й хвилині дніпропетровець Шелаєв не реалізував пенальті.
«Дніпро»: Медін, Єзерський, Шелаєв, Костишин, Радченко, Матюхін (Поклонський, 46), Русол, Спєвак, Михайленко, Рикун (Валяєв, 85), Ротань (Максимюк, 76).
Перший матч — 1:0. Отже, український клуб продовжить виступи в турнірі. І рейтингові очка заробив для України, які увійдуть до таблиці коефіцієнтів УЄФА. Але, якщо покласти руку на серце, гра дніпропетровців з суперником, м’яко кажучи, слабеньким, налаштувала на сумний лад. Виникає запитання: як підопічні Євгена Кучеревського збираються грати з командами принаймні на порядок вищими, не кажучи про суперклуби, як забиватимуть їм м’ячі? Перегляд таких матчів, як ото дніпрян з «Вадуцем», можна сміливо вважати покаранням для вболівальників.
Кубок УЄФА. Відбулося жеребкування основного турніру: «Динамо» (Бухарест) — «Шахтар» (Донецьк), «Металург» (Донецьк) — «Парма» (Італія), «Гамбург» (Німеччина) — «Дніпро» (Дніпропетровськ).