Універсіада. Тегу (Корея). На Всесвітніх літніх студентських іграх українські спортсмени після п’яти днів змагань вибороли тринадцять медалей! Три з них — золоті. До того ж збірна України в командному заліку за кількістю нагород посідає четверте місце. Українці поступаються лише росіянам, господарям змагань та китайцям, проте випереджають таких грандів світового спорту, як США та Велика Британія.
Основний внесок до скарбнички нашої команди зробила Ганна Безсонова, яка здобула золоту і чотири срібні нагороди. Не порушує переможних традицій Яна Клочкова, котра виграла фінальний заплив на 200 метрів комплексного плавання.
Третім нашим героєм на Універсіаді в справжньому козацькому виді спорту — фехтуванні на шаблях — став Володимир Лукашенко.
Українські плавці — Ігор Червінський на 800-метрівці вільним стилем, Сергій Адвена (200 метрів батерфляєм) та Ольга Береснєва (800 метрів вільним стилем) — стали срібними призерами. В естафеті 4x100 вільним стилем (чоловіки) збірна України фінішувала третьою.
У турнірі з тхеквандо Петро Давидов (до 72 кг) посів друге місце, а Ольга Черкну (до 63 кг) була третьою.
Єдиним розчаруванням стала поразка футбольної збірної України, що поступилася команді Англії з рахунком 1:2 і зійшла з дистанції.