Дорогі співвітчизники! Шановні виборці!

Депутатська фракція політичних партій Промисловців і підприємців України та «Трудова Україна» у Верховній Раді України шле вам сердечні вітання з нагоди великого національного свята — Дня незалежності України!
24 серпня 1991 року Верховна Рада України, виконуючи волю народу, проголосила Акт про державну незалежність України, яким започаткувала нову еру в історії української державності. 12 років в умовах жорсткої економічної кризи ми будуємо спільний дім — Україну, будуємо самотужки, з міцною вірою у те, що в ньому пануватиме своя правда і пісня, і воля.
Звичайно, не все нам удавалося, були серйозні прорахунки і помилки, проте головне зроблено — за роки незалежності у підмурівки держави, у її несучі опори закладено надійні конструкції ринкових суспільно-економічних відносин, на яких тримаються найуспішніші і найдемократичніші країни світу.
Ми твердо переконані, що лише економічно процвітаюча держава, де головним пріоритетом є права людини, громадянина, а найвищою цінністю — людське життя, може стати рівною серед рівних і вільною серед вільних у світовому співтоваристві. Такої України прагнули, за таку боролися її кращі сини і дочки, такою хочемо бачити свою Вітчизну і всі ми. Тому сьогодні об’єднавчим націю чинником повинно стати усвідомлення всіма сущими в Україні — від школяра до міністра, частинкою великого народу і власної відповідальності за долю держави, за своє благополуччя і спільне майбутнє у ній.
Кажуть, хто не дивиться вперед — опиняється позаду. Ми повинні змиритися з історією, залишити в ній усе, що нас сварить, і йти вперед обраним шляхом до вільної, багатої, процвітаючої України.
Дозвольте побажати всім нам успіхів на шляху державотворення, впевненості у майбутньому, благополуччя, здоров’я і щастя!
Керівник фракції «Трудова Україна»