Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя найгуманнішій професії на Землі — професії будівельника.
Українські зодчі здавна славилися видатними досягненнями в архітектурі. Їхні творіння і сьогодні зачаровують своєю гармонією та красою. Побут українця завжди супроводжували прості, але чисті й світлі оселі.
Стан будівельної сфери об’єктивно відбиває соціально-економічні процеси в державі, стимулює до розвитку інші галузі вітчизняної економіки. У непростих умовах сьогодення українські будівельники знаходять сили та можливості для вирішення важливих державних завдань і самовідданою працею сприяють розвитку України. Вашими зусиллями в минулому році введено в експлуатацію 6,1 мільйона квадратних метрів житла, капіталовкладення в будівельну галузь становили понад 37 мільярдів гривень, і нині їх обсяг до відповідного періоду попереднього року зріс на 23 відсотки, що об’єктивно вказує на оптимістичні перспективи розвитку галузі. Цьому процесу сприяє і низка законів України, прийнятих парламентом на третій сесії Верховної Ради України.
Бажаю вам міцного здоров’я, нових вагомих здобутків, енергії, щастя, достатку. Світлої і щедрої долі вам і вашим родинам.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.