Народний депутат України, голова тимчасової слідчої комісії ВР Григорій Омельченко звернувся до керівництва Інституту масової інформації з проханням надати комісії копію передсмертного листа підозрюваного в організації «банди перевертнів» Ігоря Гончарова. Про це він повідомив у середу в ефірі «Нового каналу». Григорій Омельченко пояснив, що потрібно провести графічну експертизу, щоб встановити, чи справді Ігор Гончаров автор тексту, який надійшов до ІМІ. Окрім того, голова тимчасової слідчої комісії з розслідування убивства журналістів Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова та інших злочинів, за його словами, звернувся до Генерального прокурора Святослава Піскуна з депутатським запитом, в якому він просить оприлюднити офіційні дані про причини смерті Ігоря Гончарова.

Натомість, як повідомило агентство «Інтерфакс-Україна», Генеральна прокуратура прийняла рішення не коментувати факт смерті підозрюваного в організації «банди перевертнів». Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури, підкресливши, що вся інформація з даного питання — таємниця слідства.
У свою чергу, адвокат Ігоря Гончарова сказав, що йому й досі невідомі результати медичної експертизи про причини смерті його підзахисного. За словами адвоката, стан здоров’я його підзахисного протягом останнього року, коли той знаходився в ув’язненні, залишався важким. Ігоря Гончарова не раз госпіталізували. До речі, у своїх клопотаннях адвокати неодноразово підкреслювали, що здоров’я підзахисного істотно погіршало після того, як його побили співробітники міліції. А за повідомленням юриста Інституту масової інформації Марії Самбур, заступник Генерального прокурора Віктор Щокін на зустрічі з представниками ІМІ запевнив, що перевірка даних, наведених у листі Ігоря Гончарова, уже розпочалася. Окрім того, за її словами, деякі деталі, викладені у листі покійного, уже були відомі працівникам прокуратури.