Вийшов черговий номер Всеукраїнського громадсько-політичного журналу «Мер». Присвячений він Луцьку.
Відрадно, що місто оновилося: багато новобудов, упорядковані вулиці, сквери, парки, є де відпочити. Людям подобається відчувати себе причетними до всіх перетворень, що відбуваються в одному з найстаріших міст України.
— Про Антона Федоровича КРИВИЦЬКОГО, міського голову Луцька, чув багато доброго і в столиці, й на Волині. Людина він діяльна, надзвичайно енергійна, ініціативна, тож пильно дбає про майбутнє свого міста, без якого не уявляє життя. Заради цього він бере на себе відповідальність, приймає неординарні рішення і запроваджує реформаторські нововведення, — акцентує головний редактор журналу «Мер», заслужений журналіст України, магістр державного управління Богдан Білейчук.
Факт унікальний: лучани втретє обрали його своїм міським головою. Чому? Бо з кожним роком їм ведеться все легше, місто стає дедалі привабливішим і зручнішим для життя.
Тут успішно впроваджують програму реформування житлового господарства. Уже стали традиційними акції: «Чистий двір, вулиця, місто», «Екологічний квартал», «Святкове оформлення», щорічні конкурси на підприємство кращого благоустрою. Міська влада спирається на територіальну громаду, ревно відстоюючи її інтереси. Тож Кабінет Міністрів тричі присвоював Луцьку звання «Місто кращого благоустрою» — перше місце в 2000—2001 роках, друге — торік. Оце і є висока оцінка роботи і мера, і його високопрофесійної команди, і всієї територіальної громади.