Після того як Радмін АРК і «Кримхліб» домовилися про спільні дії стосовно стабілізації на ринку хлібобулочних виробів, ситуація змінилася на краще. Разом з тим, за словами представників «Кримхлібу», в деяких містах серед чиновництва спостерігається неадекватне розуміння ситуації.
Ще недавно «Кримхліб» заявляв про проблеми, які йому створює влада Керчі: у підприємства забирали торговельну мережу під магазини головних уборів.
А тепер ось заступник міського голови Сімферополя заявляє, що, мовляв, «Кримхліб» — приватне підприємство і його проблеми — це його проблеми, наче самоусуваючись від них. Чи не правда, цікава позиція у вирішенні соціальних питань регіону? Керівництво «Кримхлібу» як підприємства, що фінансує низку соціальних програм в АРК і якому бюджетні організації АРК заборгували майже півмільйона гривень, дивує позиція деяких чиновників, котрі розглядають співпрацю за ознаками форм власності. «Коли лунають такі заяви, згадується наше соціалістичне минуле, а ще більше постає запитань щодо нашого майбутнього», — кажуть у «Кримхлібі».
Тим часом голова Радміну АРК Сергій Куніцин після належних висновків прокуратури, що придивляється до діяльності місцевих чиновників ретельніше, демонструє рішучий підхід до вирішення хлібного питання на півострові. Він погрожує чиновникам місцевих органів виконавчої влади звільненнями, якщо ці непорозуміння не буде усунуто за тиждень. Цю позицію підтримав і Прем’єр-міністр України Віктор Янукович на зустрічі з головою Радміну АРК. Він позитивно оцінив дії Радміну, спрямовані на стабілізацію на ринку хлібобулочних виробів на півострові, і віддав розпорядження Держрезерву відпустити борошно з Керченського КХП «Кримхлібу».