Обмеження прибуткового податку громадян 13 відсотками означатиме різке скорочення доходної частини міського бюджету Херсона. На це міський голова Херсона Володимир Сальдо звернув увагу під час зустрічі з народним депутатом України, головою підкомітету з місцевих бюджетів Бюджетного комітету Верховної Ради України Валерієм Асадчевим (фракція «Наша Україна»). Міський голова наголосив, що власні надходження Херсона на 96 відсотків складаються саме з цього податку.
Про гроші йшлося і під час зустрічі Валерія Асадчева з депутатами Суворовської райради та її головою Іваном Лопушинським. Місцеві депутати, зокрема, пропонували виокремити на 2004 рік бюджети районних у місті рад у самостійні. Адже нині вони, на переконання парламентарія, є, по суті, «не бюджетом, а кошторисом витрат».
Народний депутат прибув до Херсона з іще однією місією: учасники акції «Чумацьким шляхом з вірою, надією, піснею» доставили до південного міста жменю землі та кущ калини з Тарасової гори у Каневі. Знакові національні символи прийняли голова обласної організації Української народної партії Олександр Юхненко та депутат Херсонської міськради Андрій Бабич. А на центральному майдані міста сучасні «чумаки» влаштували концерт.