На останньому засіданні депутатського об’єднання 225-го округу були присутні і представники державної адміністрації Севастополя. Питання обговорювали серйозні: закінчилося перше півріччя, а підготовка до зими за деякими показниками проходить абияк. Якщо раніше комунальники скаржилися на брак коштів, то сьогодні крити нема чим. Бюджет Севастополя значно зріс порівняно з попередніми роками. За підсумками півріччя є значне перевиконання за доходами. Але гроші, призначені на реалізацію програми соціально-економічного розвитку міста, освоюють погано.
В окрузі народного депутата Віктора Заїчко, який охоплює Ленінський та Нахімовський райони міста-героя, використано лише третину передбачених на рік коштів. А ремонт дахів, що протікають, — найболючіше місце комунальників — тільки 25 (!) відсотків. Про це з болем і прикрістю казали депутати міської та районної рад. А Віктор Заїчко пригрозив чиновникам, що використає весь свій вплив, щоб дехто розпрощався зі своїм теплим місцем.
Більшість наказів виборців, а загалом їх майже п’ятсот, пов’язано із житлово-комунальним господарством. Дуже гостро постає питання про газопостачання Північної сторони, але прокладення газопроводу — під великим сумнівом, бо навіть проект ще не готовий, хоча розмова про цей об’єкт триває вже не перший рік. Погано розв’язують питання телефонізації села, що потребують не тільки великих капіталовкладень, а й бажання щось робити. На Макензієвих горах районна влада зайшла в глухий кут, так і не спромоглася визначитися з місцем для майбутньої АТС. Народні обранці дуже сумніваються у запевненнях заступників глави СДА Петра Кудряшова та Сергія Заєця про те, що недоліки буде надолужено, і цілком серйозно кажуть про створення депутатських постів на життєво важливих об’єктах.
 
Севастополь.