Мукачівська міська територіальна виборча комісія знову визнала переможцем на виборах голови міста кандидата від блоку «Наша Україна» Василя Петьовку і встановила нові результати голосування. Про це «Голосу України» повідомили у прес-службі блоку.
Як і прогнозувала наша газета, після виборів, на яких здобув перемогу висуванець «Нашої України» Василь Петьовка, у «гру» вступили суди. Так, у вівторок Сихівський місцевий районний суд Львова визнав недійсними вибори мукачівського міського голови на 15 із 36 виборчих дільниць і зобов’язав міську територіальну виборчу комісію ухвалити нове рішення за підсумками голосування 29 червня. У такий спосіб суд задовольнив скаргу одного з претендентів на крісло міського керівника Ернеста Нусера, котрого підтримує СДПУ(о). А 16 липня Мукачівський місцевий міський суд розглянув скаргу ще одного кандидата — Василя Бурнадза і визнав недійсними рішення виборчої комісії про результати голосування та підсумки виборів ще на трьох виборчих дільницях.
А напередодні рішення Мукачівської виборчої комісії блок «Наша Україна»  заявив, що опротестує вердикт Сихівського суду, який скасував рішення міського виборчкому про перемогу Василя Петьовки, в Європейському суді з прав людини. Про це на прес-конференції повідомив «нашоукраїнець» Микола Катеринчук.
 
Закарпатська область.