Юрій Гречанников разом з кількома ентузіастами 1999 року в селищі Ківшарівка створив підлітковий спортивний клуб «Мрія».
Невідомо, як склалася б його доля, коли б не підтримка куп’янського міського голови Михайла Римського. Саме завдяки місцевій владі «Мрія» змогла стати учасником першості України серед команд дитячо-юнацької футбольної ліги, вдруге поспіль стала чемпіоном Харківської області, перемогла ще в кількох турнірах.
Допомагає місто клубові і в проведенні традиційного змагання, приуроченого до Дня захисту дітей, який протягом травня-червня проходив уже ввосьме. Цього року суперечку вели 34 команди з багатьох міст України та Росії.
Чим приваблює куп’янський турнір, то це чудовими умовами. Тут до послуг дітлахів чотири стадіони з полями такої якості, що не в кожному обласному центрі є. А ще смачне і недороге харчування, гарні умови проживання.
«Мрія» готується до наступного сезону. Першим етапом підготовки стануть зустрічі з лондонським «Челсі». На ігри до Англії юні куп’янські футболісти їдуть як переможці наймасовішого в Україні дитячого турніру «1000 команд». У Харківській області він проводиться за підтримки народного депутата України Олександра Фельдмана та ФК «Металіст».
Заняття в клубі «Мрія» регулярно відвідують 120 юних футболістів 1989—1995 років народження. Утримувати велике футбольне господарство доводиться його президентові, відомому куп’янському підприємцю-виробнику Олегові Лущику, який і сам вкладає в клуб кошти і залучає до вкрай корисної справи своїх партнерів.
Олександр КІШВАР, депутат Куп’янської міської ради.
Харківська область.