Шановна редакціє!
Ми, мешканці будинків №№ 1, 2, 4 та 6 вулиці Амвросія Бучми, що на масиві Березняки, звертаємося до газети з болем і проханням: захистіть нас від сваволі чиновників, які ухвалюють рішення, нехтуючи нашу думку. Річ у тім, що наша вулиця — місце людне, тому й облюбували її торгівці — і стихійні, і палаточники, що буцімто мають на те дозвіл. Завдяки їм колись зелений бульвар нині перетворено на звалище каміння, ящиків та сміття, а під’їзди — на вбиральні. Про це, до речі, ваша газета писала у матеріалі «Чисті наміри на тлі... бруду» (22.05.2002 р.). Ми сподівалися, що райадміністрація зверне увагу на наші проблеми, та вийшло навпаки. Тепер на газоні, прилеглому до будинку № 4, стоїть автофургон і торгують з нього м’ясом і рибою, а від брудної води, що нею «акуратні» продавщиці миють підлогу, гинуть дерева і трава.
Свого часу ми зверталися до депутата Дніпровської райради О. Страннікова, і він обіцяв допомогти в наведенні порядку, однак днями дізналися, що Дніпровська райдержадміністрація видала розпорядження № 637 від 17.06.2003 р., згідно з яким ТОВ «Тельбін ІВА» дозволено «встановити торговельний ряд з наметів» просто у нас під вікнами. Попри те, що за сто метрів від нашої вулиці вже є один великий ринок! А біля нього — ще багато місця для забудови. Та чомусь бізнесмени облюбували місцину під нашими вікнами.
Більшість з нас — пенсіонери, учасники Великої Вітчизняної війни, та й тим, хто молодший, після роботи спокій не завадить. Не кажучи про малюків. Тож просимо редакцію допомогти нам виборсатися з лещат ринку і залишити нашу вулицю у спокої.
Мешканці будинків №№ 1, 2, 4 та 6 вул. Бучми, що у Дніпровському районі Києва.