11-річна чернівчанка Людмила Варгоцька виборола друге місце на дитячому Євробаченні у Польщі. Участь у цьогорічному конкурсі брали 12 країн Європи, послухати юних співаків щодня збиралося шість—сім тисяч глядачів. Людмилу Варгоцьку, яка займається у класі Оксани Кирилюк, організатори Євробачення запросили після того, як вона виборола третє місце на міжнародному дитячому фестивалі у польському місті Конін.
Спеціально для Євробачення Оксана Кирилюк написала пісню «На біс», після виконання якої Людмилу викликали на біс щонайменше тричі, адже кілька куплетів та приспів вона заспівала польською.
Наша була однією із наймолодших учасниць на конкурсі, в якому дозволено виступати дітям до 16 років. Як і у дорослому Євробаченні, кожна країна-учасниця має свого представника в журі, котрий не має права оцінювати свого артиста.
Перше місце посів співак із Польщі, але талановита буковиночка з цього приводу не сумує, адже вважає, що виступила краще, ніж Олександр Пономарьов у Ризі.
Творчий злет Людмилка Варгоцька, котра співає з трьох років, розпочала з диплома на конкурсі «Дністрові соловейки-2002», потім завоювала гран-прі на «Чернівецькій родзинці» та посіла перше місце на четвертому обласному фестивалі «Буковинська зіронька-2002». І ось друге місце у престижному Євробаченні.